Skandalozno: Fudbaler Crvene zvezde uz gomilu uvreda pretio novinaru!

Vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević napravio je skandal na stadionu u Ljutice Bogdana, pošto je pretio novinaru Mozzartsporta Darjanu Nedeljkoviću uz arsenal uvreda.

Fudbaleri su javne ličnosti i imaju obavezu da se dostojanstveno ophode prema medijima, jer je i to deo njihovog posla. To bi, izgleda, morali da nauče pojedini igrači Crvene zvezde i da se ugledaju na pojedine svoje prethodnike koji su nosili dres jednog od najvećih klubova na ovom prostoru.

Vezista Zvezde i mlade reprezentacije Aleksandar Kovačević je izvređao novinara Mozzartsporta Darjana Nedeljkovića, nezadovoljan jednim ranijim tekstom.

– Da sam dan posle derbija bio u Beogradu, došao bih tamo i polupao bih te! – rekao je Kovačević novinaru Mozzartsporta.

Nakon što mu je novinar odgovorio da ne sme tako da se ponaša, Kovačević je nastavio u još ružnijem tonu:

– Je*** ti mater, jajaro! –

Verovatno bi Kovačević pokazao još više iz svog „rečnika” da nije naišao portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski, koji je bio prinuđen da ga odvuče na drugu stranu…

Aleksandar Kovačević ozbiljno je prekršio klupsku disciplinu, o čemu su već obavešteni nadležni u klubu, kao i trener Nenad Lalatović i kapiten Nikola Mijailović. To nije manir Crvene zvezde i u ime kluba se izvinjavam Darjanu Nedeljkoviću i redakciji Mozzartsporta – izjavio je Nikolovski.