Skandalozno: Nebojša Čović pretukao poznatog novinara! (VIDEO)

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović, noćas je napao novinara TV Kopernikus posle emisije KCN Sport, ispred ove televizije.

Nebojša Čović došao je ispred Televizije Kopernikus i nekoliko puta šutnuo, a zatim udario pesnicom u glavu Dejana Anđusa, koji je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar.

Evo kako je on opisao ovaj incident:

Pojavio se džip, ugašena svetla kao iz krimi filmova. Video sam da su u džipu Čović na mestu suvozača, a vozač je bio njegov zet Miloš Ninković, koji me je inače privatno zvao telefonom i vodili smo veoma čudan razgovor, ali to sad nije tema – rekao je Dejan Anđus i nastavio da objašnjava incident:

Čović je izašao iz kola bio je u sivoj trenerci, primetio sam da je spreman za obračun. Rekao mi je: „Šta hoćeš ti, šta lažeš?”. Odgovorio sam mu: „Ja lažem? Pa ti ceo život lažeš, jel si me zvao da dođes kod mene u emisiju da se obračunaš sa Kokezom? Tražio si da ti dam podršku?” Na šta mi ništa nije odgovorio, već je rekao: „Šta imaš ti da spominješ Filipa?”. Rekao sam mu što da ga ne spominjem, kada je FMP zamišljen kao filijala Zvezdina, gde igraju mladi igrači, a ne da igra tvoj sin. I on mi je samo rekao da nemam prava da ga spominjem, na šta sam ja odgovorio da imam prava da ga spominjem i tog momenta udarac! Rekao sam mu da je napravio strašnu grešku i da ne radi to. Međutim, on je uz bujicu psovki nastavio da me udara, zakačio me je u butinu i donji deo stomaka. Izbegavao sam ga i uporno mu govorio da ne radi to. Udario me je u lice. Na kraju sam se okrenuo od Ćovića i u tom momentu zadobio najjači udarac ispod desne obrve – detaljno je objasnio Anđus kako je došlo do obračuna.

Pored svedoka, novinara Milovana Jovanovića koji je gostovao u emisiji, bila su i tri navijača, za koje Anđus tvrdi da ih je prvi put video.

Pitao momke da li su videli da sam napadnut, oni su rekli da jesu ali i da ja napadam. Na sta sam odgovorio da napadam, ali ne fizički već u emisijama. Pitao sam ih da li će da posvedoče da su videli napad, oni su rekli: „Nismo mi navijači Zvezde cinkaroši”. Da li su slučajnio bili tamo ne znam, ali mislim da ih je neko pozvao na primer Miloš Ninković, ali nemam dokaze za to – završio je Dejan Anđus.

Ovde možete i da pogledate emisiju zbog koje je došlo do fizičkog obrčuna: