Škuletić: Nadljudskim naporom smo stigli do Lige Evrope

Junak plasmana Partizana u Ligu Evrope Petar Škuletić rekao je posle revanša sa Nefčijem da je izboren nadljudskim naporom.

Crno-beli su nakon neverovatnog preokreta u Humskoj za 3:2, slavili i u Bakuu sa 2:1, a oba gola postigao je Škuletić.

– Nije važno ko je dao golove, ali mi je drago što sam igrao dobro. Bilo je teško, težak teren. Nadljudskim naporom smo stigli do Lige Evrope –  rekao je Škuletić koji ističe da će snimak pokazati da ga je udario igrač Nefčija, kada je isključen u nadoknadi vremena.

Iako nije bio strelac, igrač meča verovatno je bio Andrija Živković. Predvodio je napad crno-belih, namestio prvi i bio najzaslužniji i za drugi Škuletićev pogodak.

– Nikad nisam igrao Ligu Evrope i to mi mnogo znači. Trenutno je vruća glava, ne znam koga bih voleo u grupi. Bilo je teško vreme, videli ste kakav je bio teren. Ali zasluženo smo prošli – rekao je mladi krilni igrač.

Kada je Partizan ušao u krizu nakon izjednačenja rivala i strepeo da ne primi drugi gol, sve je promenio ulazak kapitena Saše Ilića u igru.

– Važno je što ćemo imati još šest utakmica i to je sjajno. Posebno za mlađe igrače. Teško je igrati na ovakvom terenu, velika je vlažnost vazduha. Isto je i njima i nama, ali su oni morali da jure, otvarali su nam mnogo prostora – rekao je Ilić, koji se nije previse obazirao na uvrednjive pesme s tribina, istakavši da su njihovi navijači deca.