Slalom za humanost!

U petak 11.4.2014. održana je humanitarna žurka u organizaciji Udruženja ljubitelja skijanja „SkiBus” u novobeogradskom klubu „Casa Bianca”.

Sredstva prikupljena u okviru ove akcije namenjena su Domu za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice u Beogradu i Udruženjima izbeglih lica, koja pomažu kolektivne centre u Srbiji. ,,Rekreativci, sportisti i ljubitelji zimskih sportova u Olimpijskoj 2014.godini, pokazali su da sportski duh ne znači samo ljubav prema ovom tipu rekreacije, nego i spremnost na pomoć drugima, pogotovo ugroženim kategorijama stanovništva”, izjavio je Marko Cvetković, predsednik Udruženja ljubitelja skijanja.

 

,,Uspeli smo da okupimo naše članove na skupu povodom zatvaranja ski sezone, gde je ulaznica bila odevni predmet ili igračka. Kompanija Unilever pomogla je događaj paketima hemije iz palete proizvodnog programa”, dodaje Cvetković.

Za dobru muziku bio je zadužen Blackberries band. Posebni gosti događaja bili su Aleksandra Brković ( X Factor ) i Dragoljub Đuričić ( zvezda bubnjarske scene regiona ), prijatelji organizacije iz kompanija Unilever, Frikom, Canon Srbija, Garmin, kao i mnogobrojni gosti i članovi organizacije.

 

Udruženje SkiBus je jasno u svojim namerama da nastavi tradiciju negovanja sportskog duha kod dece i omladine, te iz godine u godinu kreira kvalitetne programe za aktivno provođenje slobodnog vremena u prirodi.