Finalni meč Final Four Evrvolige održan je u nedelju, a strasti se još ne smiruju. Najveću pažnju turskih navijača izazvala je fotografija njihovog vođe, nastala na splavu svega nekoliko sati nakon što je u suzama, uz jecaje zbog poraza, napustio beogradsku Štark arenu. Turski tviteraši i blogeri bukvalno su razapeli svog sunarodnika.

 

Jedan od istaknutih navijačkih “lidera” turskog Fenerbahčea, isticao se po navijanju u areni, ali i po suzama. Ipak, svega sat kasnije, ponela ga je atmosfera na splavu Shake’n’Shake, pa se šetkao od separea do separea, nazdravljao sa ostalim gostima, i pozirao sa devojkama koje su izašle u prvod.

Njegov osmeh na “spornim” fotografijama, baš kao i raspoloženje koje ga je držalo tokom večeri, nisu naišli na odobravanje kod ostatka navijačke ekipe. Naprotiv, usledile su salve pogrdnih komentara na njegov račun.

 

Na splavu su to veče pobedu slavili brojni navijači Real Madrida, a sa njima i vođa navijača Fenerbahčea.

U Turskoj mu zameraju, dok u Srbiji opravdavaju njegov postupak izazvan atmosferom na splavu. Da li će i dalje sedeti u prvom redu na utakmicama kluba za koji “navija” ostaje da se vidi.loading...