SNEŽANA BORJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Svet oko Vladimira Vuletića je jako prljav

Žena u srpskom fudbalu, pa i fudbalu generalno, se ne viđa često, ali Snežana Borjan se izborila sa predrasudama i pokazala da joj je tu i te kako mesto.

Printscreen

Nakon dugogodišnje saradnje sa fudbalskim klubom Partizan, u kojem je bila direktorka marketinga, Snežana je pokrenula privatan biznis, ali ističe da je epitet „žene fudbalera“ ne ometa u tome i da ga ne doživljava u negativnom kontekstu.

Brak sa Milanom Borjanom, golmanom i kapitenom Crvene zvezde, doneo je sa sobom i brojne medijske natpise.

View this post on Instagram

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Istiniti ili ne, stiče se utisak da se Snežana sasvim uspešno nosi sa njima.

Ovog puta u ekskluzivnom razgovoru za Meridianbet Sport, Snežana se dotakla i fudbala, Crvene zvezde, ali i spora koji njena porodica vodi sa doskorašnjim potpredsednikom Partizana, Vladimirom Vuletićem.

Kada se radi o fudbalskim temama, Crvena zvezda je nadomak titule u Super ligi Srbije, a prema Snežaninim rečima, iako sezona nije gotova – ne postoji opcija da se poredak na tabeli promeni.

– Ne, ne, ne. Ne mislim, već znam da se neće zakomplikovati, pitanje je samo da li će Zvezda osvojiti duplu krunu, a nadam se da ove godine zaista hoće. Ali, što se tiče titule, to je rešeno – jasna je Snežana.

Pre samo nekoliko nedelja, Snežana se ponovo našla u centru pažnje i na udaru javnosti, a sve samo zato što je podršku pružila svom prijatelju i fudbaleru Crvene zvezde, Marku Gobeljiću.

– Takve udare na bilo koga od njih nikada ne bih dozvolila. Potpuno je legitimno da se kaže da neko nije igrao dobro, ali nije legitimno da se preti, vređa porodica i slično – kaže Snežana i nastavlja:

– Dugo vremena sam u fudbalu, punih 11 godina, što sa Partizanom, što sa Zvezdom… Ali, ti udari… Zapravo je pravi udar došao od nekadašnjeg predsednika Partizana, Vladimira Vuletića, na moje dete, sve ostalo su u stvari sitne stvari koje rešavam u hodu.

View this post on Instagram

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Kada se radi o Vladimiru Vuletiću i sudskom sporu, Snežana nije mogla mnogo toga da otkrije, ali je poslala jasnu poruku.

– To je sudski proces. Nažalost, sigurno će biti zaustavljen zbog svih ovih stvari koje su otkrivene o Vladimiru Vuletić, a koje su zaista strašne. To sada već prelazi u drugu krajnost i svet koji je jako prljav i koji je za mene nepojmljiv. Ali, sačekaćemo da se to završi, ako taj čovek bude i dalje na slobodi – razgovaraćemo na sudu – poručila je Snežana Borjan za Meridianbet Sport.