ŠOK TVRDNJE SRĐANA ĐOKOVIĆA: Novakov otac izneo “prljav veš” O FEDERERU

Otac najboljeg tenisera sveta Srđan Đoković ponovo je imao šta da kaže o brojnim temama.

Printscreen Youtube/K1

Novak Đoković se sprema za novu sezonu, međuostalom i treningom sa sinom Stefanom, dok je njegov tata pričao o karijeri koju ima, odnosima medija prema njemu, ali i Rodžeru Federeru.

– Očito da strani mediji nemaju baš najbolje mišljenje o nama i da im stalno nešto smetamo. Pravo da vam kažem, ni ja ne želim da budem deo tog njihovog sveta. Nešto mi se čini da je taj njihov svet izvitoperen – počeo je Srđan Đoković u emisiji “Kec na jedanaest” K1 televizije.

Novakov otac je zatim poručio kako svetskim medijima ne prijaju izjave najboljeg igrača planete.

– Pa baš mi nešto žao što im ne prijaju. Govorim samo istinu, to što njima ne prija, šta da radim? Oni ga toliko blate, toliko pričaju ogavne stvari o njemu da je to prosto neverovatno. Ovo što ja odgovaram malo oštrije je 0.01% u odnosu na to kako se oni ponašaju prema tom ogromnom šampionu kojeg nikada više neće imati u tom svetu.

Jedna od ključnih razlika Srđana i Novaka je smirenost.

– Ono najbolje od mene i moje supruge je on uzeo. Od mene srčanost i hrabrost, a od mame mirnoću i staloženost. On kad naiđe na zid, on stane pa razmisli, a ja udaram glavom dok ne padnem u nesvest.

Otac najboljeg tenisera sveta se dotakao i Rodžera Federera.

– Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vreme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovek – zaključio je Srđan Đoković.

NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: Evo kako se Nole priprema da osvoji turnir (VIDEO)