Ovu informaciju prenela je “Korijere dela Sera”, koja tvrdi da je Mihajlović nedavno uradio detaljne medicinske testove i doktori su ga upozorili da lečenje treba da nastavi sa agresivnim tretmanom.

Isti izvor nije do tančina izneo detalje Mihajlovićeve bolesti, ali prenosi da će se bivši selektor Orlova izdati saopštenjem ili održati konferenciju za medije u subotu, da bi objasnio nastalu situaciju.

Srpski stručnjak je krajem januara seo na klupu Bolonje, preuzevši palicu od legendarnog Filipa Pipa Inzagij, pa je od Bolonje koja se nalazila među najugroženijim kandidatima za ispadanje u Seriju “B” stigao do 10. mesta na kraju italijanskog prvenstva.

Simpatizeri Bolonje očarani su bili Sinišinim učinkom i postojale su najave da će uslediti produžetak ugovora do 2022. godine, međutim, po nastaloj situaciji Miha će se povući iz fudbala.

Legendarni as Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, najveći deo karijeri proveo je u Italiji, kao igrač, a potom i u trenerskoj ulozi. Prvi angažman dobio je baš u Bolonji, u sezoni 2008/09. dok je još sedeo na klupama: Fjorentine, bivšeg kluba Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona. Dužnost selektora Orlova obavljao je od maja 2012. do novembra 2013. godine.loading...