Šok za navijače: Partizan odustao od Evrokupa!

partizan
kkpartizan.rs

Uprava košarkaša Partizana odlučila da se crno-beli sledeće godine ne takmiče u Evrokupu. Šokantna odluka ipak nije toliko neočekivana i izazvana je velkim finansijskim problemima zbog kojih se očekuje pravi egzodus igrača. Već su otišli Mačvan i Pavlović, a očekuju se da im se priključe Tepić, Milosavljević i Milutinov.

 

Košarkaški klub Partizan neće igrati u Evrokupu sledeće sezone, rekao je danas novinarima predsednik crno-belih Predrag Danilović. Partizan je danas održao sednicu Upravnog odbora, ali niko nije želeo da priča sa novinarima.

Izveštači su posle višesatnog čekanja zamolili Danilovića, koji je čekao na zakazani intervju, da prokomentariše zbivanja sa sednice UO, a on im je kratko rekao da crno-beli neće igrati Evrokup sledeće sezone zbog finansija, ali ništa više osim toga.

Novinari su ga pitali i o odlascima i eventualnim dolascima igrača, ali Danilović im je odgovorio da “nema šta” da im kaže po tom pitanju.

Milan Mačvan i Aleksandar Pavlović rekli su da su već otišli iz kluba, a očekuje se odlazak i Dragana Milosavljevića i Milenka Tepića, dok se za Nikolu Milutinova čeka NBA draft.