Šokantna ispovest: Devojka olimpijskog rekordera priznala da je rođena kao muško (FOTO)

Devojka višestrukog olimpijskog Tejlor Lijan Čendler priznala je da je rođena kao muškarac, Dejvid Roj Fič.

Tejlor Lian Čendler (41) i i legenda svetskog sporta Majkl Felps (29) su se upoznali u avgustu, a u vezi su od septembra kada su zajedno gledali utakmicu američkog fudbala u Baltimoru.

– Vrlo rano sam shvatila da sam ja devojčica i počela sam tako da se oblačim. Kada sam bila tinejdžerka otišla sam na blokadu testosterona i promenila svoje lične podatke. Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živela kao muškarac. Niko ko me poznaje, ne poznaje me kao muškarca, niti poseduje fotografiju na kojoj sam muškarac – rekla je Tejlor.

Ona je rekla da je rođena sa muškim genitalijama bez testisa, ali i sa matericom i jajnicima. Tejlor je istakla da su joj kasnije operacijom uklonjene muške genitalije. Ona je otkrila da nikada nije lagala Felpsa ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac prosto nikad nije isplivala na površinu i istakla da je imala divan seks sa američkim plivačem, piše Kurir.

Foto: Beta

 

– Prvi seks je bio na utakmici Baltimor Rejvensa. Jedna stvar je vodila drugoj, a mi smo vodili ljubav na poluvremenu. Kasnije smo ponovo imali seks. Biti sa njim je poput prave tinejdžerske ljubavi. Ni sa kim se nisam osećala tako prihvaćeno i lepo kao sa njim. Sad kad sam otkrila istinu bojim se da ću ga izgubiti. On je prvi muškarac sa kojim sam spavala i osećala se lepo kao žena. Felps je veliko ime, koje njegov tim želi da sačuva, otkako je otišao na rehabilitaciju, naša veza se ne odvija najbolje – rekla je Tejlor i dodala da je ona bila u autu kada je pre nekoliko meseci plivač uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Felps, koji je do sad osvojio 22 olimpijske medalje, nalazi se na šestomesečnoj suspenziji. On se još nije oglasio povodom ovih informacija.