Šokantno: Čuveni premijerligaški fudbaler se zadovoljava čokoladicama

Britanski 'Sandej sport' navodi da ima šokantnu vest koja će sigurno da promeni mišljenje navijača prema Premijer ligi.

Jedan britanski list objavio je vest da poseduje ekskluzivnu informaciju da je jedan slavni fudbaler iz Premijer lige homoseksualac, ali je sud zabranio da se objavio njegovo ime.

Britanski “Sandej sport” navodi da ima šokantnu vest koja će sigurno da promeni mišljenje navijača prema Premijer ligi.

Ovaj list navodi da ima ime i prezime slavnog fudbalera, koji je gej. Njega je navodno izdao ljubavnik i otkrio je šokantne detalje njihovog odnosa. Ljubavnik slavnog fudbalera tvrdi da igrač voli da se zadovoljava čokoladicama “Tviks” i prstom u anus, a to je navodno radio tri do četiri sata pre utakmice.

Engleski list ističe da je ovaj fudbaler idol milionima dečaka širom sveta, a zaštitu svojih prava, odnosno zabranu objavljivanja njegovog imena u javnosti zatražio je pred sudom. Britanski sud je zabranio da se objavi njegovo ime u cilju zaštite Premijer lige. Fudbaler je čak zatražio zabranu objavljivanja imena i pred Evropskim sudom u Briselu.

– Ovo je tužan dan za sve slobodne medije i demokratiju kada ne možeš da objaviš ime osobe koja se zadovoljava čokoladom, jer je poznati fudbaler – preneo je “Sandej sport”.