SPEKTAKL NA KROVU: Na putu do slave stoje “Đavoli”, a podrška Brodarcu stigla i iz Mančestera! (VIDEO)

Brodarac
FK Brodarac

Pobednik večerašnjeg duela ide direktno u osminu finala omladinske Lige šampiona.

 

Omladinci beogradskog Brodarca imaju priliku da u duelu sa vršnjacima koji brane boje jednog od najvećih fudbalskih klubova na svetu, ispišu novu zlatnu stranicu omladinskog fudbala u Srbiji.

– Ovo je veliki dan i veliki događaj za sve nas u Brodarcu, u Srbiji i u Beogradu. Nedeljama se pripremamo za gostovanje Mančester junajteda. U klubu smo godinama vaspitavani da poštujemo rivala sve do trenutka kada treba da počne utakmica. Ovo je prilika koja će se nama u klubu pružiti možda samo jednom u karijeri i želimo da je iskoristimo na najbolji način – kaže za “Novosti” kapiten Brodarca Miloš.

Da je reč o još jednom fudbalskom spektaklu u našem glavnom gradu svedoči veliko interesovanje koje ovih dana vlada u Srbiji ali i u Mančesteru. Reprezentativac naše zemlje i vezista slavnog engleskog kluba Nemanja Matić, poslao je fudbalerima Brodarca poruku podrške i obećao druženje sa mladim fudbalerima ukoliko eliminišu “Đavole”

– Čestitam vam na dosadašnjim igrama. Siguran sam da ćete dati sve od sebe. Ako ostvarite dobar rezultat vodim vas na ručak prvom prilikom kada dođem u Beograd. Puno sreće i osvetlajte nam obraz – rekao je prvotimac Junajteda.

Tošeski veruje da će podrška sa tribina pomoći Brodarcu da se plasira u narednu rundu elitnog takmičenja.

– Mi ćemo na terenu da damo sve od sebe. Utakmica se igra na stadionu Voždovca, na veštačkoj podlozi, na kojoj inače igramo sve naše mečeva na Brodarcu. Da li će sve ovo biti dovoljno za naš prolaz u osminu finala, ne znam, ali znam da će pune tribine biti dodatni motiv za nas i za goste iz Mančestera. Jedno je sigurno, nećemo se obrukati – dodaje Tošeski.

Ekipu Mančester junajteda sa klupe predvodi Niki Bat, dugogodišnji prvotimac ekipe koju je sa mnogo uspeha predvodio Ser Aleks Ferguson. 

Utakmica između Brodarca i Mančester junajteda igra se od 18.30 na krovu TC Stadion.