SPEKTAKL U BEOGRADU: Muta brusi formu protiv PRVAKA EVROPE, navijače sačekalo PRIJATNO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Miroslav Nikolić
facebook.com/KK Partizan

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da taj klub u novu sezonu ulazi sa novim konceptom i da je cilj promocija mladih košarkaša.

 

– Koncept se promenio. U interesu je da promovišemo mlade igrače, čiji je prosek 22 godine. To su sve mladi igrači pojačani sa dvojicom iskusnih Novicom Veličkovićem i Markom Čakarevićem. Čak su i stranci mladi. Biće dosta posla – rekao je Nikolić novinarima na promociji novog dresa.

Nikolić je naveo da će igre i rezultati Partizana u novoj sezoni imati oscilacije, ali da je zadovoljan mladom ekipom koju ima.

Partizan će generalnu probu pred početak sezone imati protiv šampiona Evrope Fenerbahčea u utorak od 18.45 u hali “Aleksandar Nikolić”.

– Nije realno da se suprostavimo Feneru, ali trudićemo se da budemo na nivou sa ovim mladim igračima. To će biti dobra provera pred početak sezone – rekao je Nikolić.

Partizan je u Beogradskoj areni promovisao novi dres, koji će proizvoditi kompanija “Under Armour”.

Poslovni direktor kluba Dejan Kijanović je rekao da je izuzetno zadovoljan što je “relativno mlad, ali uspešan brend” priključio Partizanu.

Promociji novog dresa prisustvovali su prvotimci Partizana Mihajlo Andrić, Marko Pecarski i Tadija Tadić.

Košarkaši Partizana će sezonu početi u petak od 20.00, kada će gostovati ekipi MZT u Skoplju, u prvom kolu Jadranske lige.