Spektakl u ‘Pioniru’: Legende Partizana oduševile ‘Grobare’, na tribinama preko 7.000 navijača

Više od sedam hiljada ljudi pozdravilo je legende Partizana u revijalnoj utakmici pod nazivom „Grobari za nas“, a čitav spektakl organizovan je sa ciljem da se finansijski pomogne crno-belima.

 

Može se reći da je akcija bila i više nego uspešna. Sve velike legende Partizana su bile u hramu košarke, kako na terenu, tako tik uz teren. Ipak, najviše pažnje su pridobili možda i dva najveća asa kluba, Predrag Danilović i Saša Đorđević.

Njih dvojica su podsetila na najslavnija vremena kluba kada se osvojila titula prvaka Evrope 1992. godine. Pomenuti tandem očigldno dugo nije igrao, ali su pokazali da kvalitet nikada ne bledi sa nekoliko dodavanja i polaganja.

Pored njih, tu su bili Goran Grbović, Dejan Tomašević, Dejan Milojević koji je dominirao u reketu kao u najboljim danima.

Rezultat čitave utakmice nije previše zanimao razveseljenu publiku koja je pozdravljala svaki potez na terenu.

 
 


Beli: Milenko Tepić, Nebojša Zorkić, Mihajlo Andrić, Edo Murić, Petar Božić, Vlado Šćepanović, Vanja Marinković, Nenad Čanak, Goran Grbović, Nemanja Bezbradica, Nikola Milutinov, Janis Kuzeloglu, Vladimir Dragutinović, Dejan Tomašević, Džos Akojon.

Crni: Boris Dalo, Vule Avdalović, Aleksandar Pavlović, Dragan Milosavljević, Veselin Petrović, Dušan Kecman, Andreja Milutinović, Dejan Milojević, Aleksandar Čubrilo, Milan Mačvan, Božo Đumić, Miloš Glišić, Petar Aranitović, Miroslav Radošević, Aleksandar Đorđević.