SPORNI PENAL: Partizanovci besni zbog suđenja Obradovića, pridružio im se i jedan poznati ZVEZDAŠ! (VIDEO, FOTO)

penal
print screen/you tube.com/Svaštara ツ

Jučerašnji meč Crvene zvezde i Vojvodine, izazvao je velike polemike pre svega zbog isključenja igrača gostiju Nikole Antića ali i dosuđenog penala koji je prema mišljenju mnogih ipak dosuđen prestrogo.

 

U osudi odluke sudije Obradovića, da u 82. minutu dosudi penal za Crvenu zvezdu prednjače igrači i mnogobrojni navijači Partizana. Jedan od najoštrijih u komentaru suđenja bio je Brazilac Leonardo, a na svom Instagram profilu napisao je sledeće:

– Ovo je sramota. Ne mogu da verujem šta ovde proživljavamo. Mogu da imam velike probleme ali ne mogu da ćutim. Gledanje ovog fudbala je stvarno ozbiljan sport, nekada ljudi vide kao lekciju, ali moramo da budemo jaki. Moja porodica se nada da će se sve ovo završiti crno-belo – kaže Partizanov napadač.

É uma vergonha eu não consigo acreditar no que estou vivendo aqui posso ter grandes problemas mais não posso ficar calado vendo isso o futebol é mesmo um Esporte sério que um dia as pessoas veja isso como aprendizado é triste mais temos que ser forte ???????????? agente luta a cada partida para ver uma cena dessa para mim chegou ao fim para mim acabou It's a shame I can not believe what I'm living here I can have big problems more I can not be silent Watching this football is really Serious sport that someday people see this as learning is sad but we have to be strong ???????? agent fights every match to see such a scene for me came to an end for me it was over ???????????? My family hope it ends black and white

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on

U prošlosti je bilo mnogo kritika na račun suđenja “večitim rivalima” , a neki od bivših prvotimaca Partizana oglasili su se i sada, iako ne igraju u klubu iz Humske. Lola Smiljanić je podsetio na čuvenu izjavu izrečenu pre tačno 10 godina, a onda prokomentarisao.

– Ne tražim alibi, ali sudija Obradović koji nije video da je lotpa izašla van terena na Večitom derbiju svira penal Zvezdi pritiv Vojvodine koji nije postojao – zaključuje bivši kapiten.

Pored osude koja stiže od velikog broja partizanovaca oglasio se i jedan zvezdaš. Proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić pronicljivim tvitom opisao je šta misli o odluci sudije Obradovića.

Ovo su odluke sudije Obradovića koje su po ko zna koji put uzburkale strasti u fudbalskoj Srbiji. 

Crvena zvezda je pobedom od 2:0 nad Vojvodinom korak bliža odbrani titule, ali nema sumnje da ans očekuje mnogo vatre u poslednja 4 kola Superlige.