Sportski direktor Čukaričkog: Naše ambicije su da konstantno napredujemo

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević izrazio je nadu da se klub sa Banovog brda neće zaustaviti na osvajanju jednog trofeja i poručio da je ambicija da se iz sezone u sezonu ide napred.

 

Najveći uspeh kluba do sada je osvajanje Kupa Srbije. Naravno, igrači su najzaslužniji za to, a nadam se da klub neće na tome ostati. Rukovodstvo, kao i svi zaposleni imaju ambiciju da se konstatno ide napred – rekao je Matijašević.

Čukarički je pobedio Partizan u finalu Kupa Srbije rezultatom 1:0 i obezbedio prvi trofej u dugoj istoriji kluba.

Prema rečima sportskog direktora, za većinu igrača osvajanje tog pehara je dosadašnji najveći uspeh u karijeri.

 

Nadam se da će u narednom periodu pojedini igrači napustiti Čukarički, jer treba da napreduju i nastave karijeru u inostranstvu. Imamo u planu neke odlaske i dolaske, pregovori su u toku. Sve će se znati u narednih mesec dana – istakao je on.

Kako je dodao u klub pristužu ponude i blizu je finalizacije nekih dogovora. Matijašević je naglasio da je utakmica finala Kupa koja se igrala na stadionu Crvene zvezde protekla u najboljem redu i posebno se zahvalio upravi Partizana, predsedniku Zoranu Popoviću, potpredsedniku Vojislavu Nediću, Novaku Nediću i Milošu Vazuri.

– Bili su maksimalno korektni tokom meča i po završetku kad su dodeljivane medalje i pehari. Želim im sve najbolje i da se pojačaju, kao i Crvena zvezda, da ostvaruju dobre rezultate, jer se time postiže opšta dobrobit za srpski fudbal – naglasio je direktor.