SPREMNO DOČEKUJU UTAKMICU SEZONE: Fudbaleri Zvezde puni optimizma odlaze na revanš u Trnavu!

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković rekao je danas da je optimista pred utakmicu sa Spartak Trnavom, koja je "najbitnija ove sezone".

Beta

– Očekuje nas najbitnija utakmica u ovoj sezoni, utakmica koja nam određuje da li ćemo igrati u Evropi, i svima će nam mnogo značiti da pobedimo. Nadam se da ćemo imati i malo sreće, a što se tiče kvaliteta, mislim da je na našoj strani, to smo pokazali i u prvoj utakmici, a nadam se da ćemo uspeti da na vreme otvorimo protivnika. Spremni smo, većina igrača juče nije igrala pa pretpostavljam da smo spremni. Nemamo dugačak put, ne verujem da ćemo biti mnogo umorni i bićemo spremni da odradimo trening uveče – rekao je Stojiljković pred put.

Zvezda će igrati revanš sa Spartak Trnavom posle rezultata 1:1 prošle nedelje u Beogradu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Očekujem istu utakmicu kao u Beogradu, od početka će biti tvrdo. Ako damo jedan gol u prvom poluvremenu, mnogo toga će se promeniti i utakmica će se otvoriti – kazao je Stojiljković.

Saglasan sa njim je Miloš Degenek.

– Spremni smo fizički i psihički, znamo šta treba da uradimo. Idemo na pobedu i očekujemo da se plasiramo u četvrto kolo. Očekujemo sličnu igru sa njihove strane. Mi ćemo da se organizujemo i da damo sve od sebe – rekao je Degenek.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 u Trnavi.