SRBI SOLIDNI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Pogledajte kako su se Bogdan i Teo oprostili od 2017. godine! (VIDEO)

Bogdanović
Beta

Skoro pa identičan učinak srpskih reprezentativaca.

 

Bogdan Bogdanović postigao je osam poena i imao po pet skokova i asistencija u porazu svojih Sakramento Kingsa od Memfis Grizlisa.

Miloš Teodosić, na drugoj strani, imao je identičan učinak u dve od tri najvažnije statističke kategorije, ali i četiri skoka manje. Međutim, njegovi Los Anđeles Klipersi su pobedili Šarlot Hornetse sa 106:98.

Najbolji u timu iz Los Anđelesa bio je spektakularni Lu Vilijams sa čak 40 poena i osam asistencija. Pratio ga je Deandre Džordan sa 16 uhvaćenih lopti, uz osam poena. Vredan pomena je učinak Blejka Grifina, koji je ubacio 25 poena, a imao je i sedam skokova i šest asistencija.

Najbolji u timu Šarlota bio je Kemba Voker sa 30 ubačenih poena.

Vili Koli Stajn bio je najefikasniji u timu iz prestonice Kalifornije, ali je njega, kao uostalom i sve ostale na terenu, zasenio Tajrik Evans, koji je ubacio 26 poena u pobedi Grizlisa rezultatom 114:96.

Nemanja Bjelica je igrao 17 minuta u trijumfu Minesote nad Indijanom (107:90), a za to vreme je ubacio četiri poena, imao je dve uhvaćene lopte i jednu asistenciju.

Duel su obeležili Džimi Batler sa 26 poena, odnosno Džo Jang, košarkaš ekipe iz Indijanapolisa, sa 20 poena.

U ostalim mečevima odigranim između nedelje i ponedeljka Filadelfija je bila bolja od Finiksa (123:110), Oklahoma Siti je poražen kod kuće od Dalasa (116:113), Hjuston je posle dva produžetka i pravog spektakla savladao LA Lejkerse rezultatom 148:142.

Boston Seltiksi su bili uspešniji od Bruklina (108:105), dok je Vašinton savladao Čikago sa 114:110.