Srbija bez Novaka Đokovića protiv Indije?

Đoković je u subotu poražen u polufinalu US opena od Japanca Keija Nišikorija. Najbolji teniser sveta nalazi se na spisku igrača selektora Srbije Bogdana Obradovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da još nije odlučio da li će igrati za Srbiju u meču baraža za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa protiv Indije.

Đoković je u subotu poražen u polufinalu US opena od Japanca Keija Nišikorija. Najbolji teniser sveta nalazi se na spisku igrača selektora Srbije Bogdana Obradovića.

– Treba da razgovaram sa selektorom i igračima, pa ću za neki dan da objavim odluku – rekao je Đoković posle poraza u Njujorku.

Duel između Indije i Srbije na programu je od 12. do 14. septembra u Bangaloru. Pored Đokovića za duel sa Indijom su prijavljeni Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac. Za Indiju će igrati Somdev Devarman, Juki Bambri, Saket Mujeni i Rohan Bopana.

Đoković je poslednji put igrao za Srbiju prošle godine u finalu Dejvis kupa protiv Češke. On je ove godine propustio i duel protiv Švajcarske.