SRBIJA IMA NOVOG MESIJA! Ognjen ima 8 godina i dobio je poziv za BARSELONINU ŠKOLU FUDBALA (FOTO)

Osmogodišnji Ognjen Nikočević dobio je ponudu da trenira u Barseloninoj školi fudbala La Masija, iz koje su potekli i fudbaleri poput Lionela Mesija, Andresa Inijeste i Ćavija, saopštio je danas FCB kamp za Srbiju.

Pixabay

Ognjen Nikočević je pobednik prošlogodišnjeg Barseloninog kampa u Srbiji i na kamp je došao iz Podgorice.

On je stigao juče iz Španije, gde je drugi put prošao trenažni proces u Barseloninoj školi fudbala La Masija i gde je dobio ponudu da ostane da živi i trenira u najprestižnijoj školi fudbala u svetu, navodi se u saopštenju.

“Uslovi su na vrhunskom nivou, još sam pod utiscima. Španski treneri su Ognjena stavili u top 10 igrača u dve generacije, 2010. i 2011. godište, koje ukupno imaju oko 90 igrača. Naši planovi su sada da se preselimo u Španiju. Sve se brzo odigralo, ali ovu priliku ne smemo propustiti”, rekao je Ognjenov otac, Veljko Nikočević.

Zvanični kamp fudbalskog kluba Barselona održava se ove godine u Beogradu, od 17. do 21. juna na terenima u Kovilovu.

Mladi talenti od šest do 16 godina iz cele Srbije imaće priliku da sa trenerima iz Barselone i licenciranim trenerima sa Balkana nauče fudbalsku tehniku.

I ove godine, kao i prošle u Novom Sadu, kamp će biti humanitarnog karaktera, te će biti besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja, zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama, piše u saopštenju.