Srbin nastavlja da oduševljava Rodžersa: Marković je jedan od najvećih talenata na svetu!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je Lazar Marković sjajnom partijom protiv Sanderlenda potvrdio da je jedan od najvećih talenata na svetu.

Rodžers je takođe istakao da je mladi srpski fudbaler pokazao zašto je letos njegov transfer iz Benfike plaćen 20 miliona evra.

– Prezadovoljan sam igrom Markovića, on je jedan od najvećih talentata na svetu. Nije mu bilo lako da se adaptira, pogotovo zato što je mlad. Verujem da će pružati još bolje partije – rekao je Rodžers.

Osim što je postigao odlučujući pogodak u trijumfu sa 1:0, Marković je mogao još jednom da se upiše u strelce, kada je posle jednog veoma atraktivnog šuta van kaznenog prostora pogodio prečku. To je bilo dovoljno da se nađe u timu 18. kola Premijer lige.

– Taj udarac je bio neverovatan, odlično tehnički odrađen, ali je za malo bio neprecizan. Dokazuje zašto sam ga letos doveo, a posebno bih pohvalio njegov doprinos u odbrani. Tražiću od njega da bude još kreativniji i odlučniji kada ima loptu – zaključio je menadžer „Redsa”.

Marković je u dresu Liverpula do sada je u svim takmičenjima odigrao 18 utakmica i dao dva gola.