“SREĆNI SMO ŠTO GA IMAMO” : Murinjo oduševljen igrom Matića, a BBC ga proglasio igračem utakmice! (VIDEO)

Nemanja Matić
print screen/twitter.com/Manchester United

Junajted je sjajno započeo novu sezonu, a menadžer ekipe Žoze Murinjo imao je samo reči hvale za igru srpskog reprezentativca.

 

U pobedi nad Vest Hemom od 4:0, istakao se i srpski vezista Nemanja Matić, a Žoze Murinjo još uvek ne može da veruje kakav je poklon dobio od svog bivšeg kluba Čelzija.

– Zavisi šta se dešavalo iza Čelsijevih zatvorenih vrata, mi ne znamo šta je bilo. Jedino što nam je poznato jeste novac. Doveo sam ga na ‘Stamford bridž’ jer smatram da ima poseban kvalitet. Oduvek sam pričao da bi bio perfektan za Mančester junajted –  rekao je Murinjo, a prenose engleski mediji.

Britanski BBC je srpskog reprezentativca proglasio igračem utakmice, a ESPN mu je dao “desetku” za igru koju je pružio protiv Vest Hema. Ovaj podatak posebno vredi s obzirom na činjenicu da se nije upisao u strelce.

– Nisam mislio da je moguće da može da se ostvari transfer. Desilo se sve kada me je pozvao njegov agent i rekao ‘imaćete Matića ukoliko platite’. Sada ga imamo i srećni smo – kazao je Murinjo.