Srnić: Zasluženo smo osvojili Kup, drago mi je što je to bilo na ‘Marakani’

Fudbaleri Čukaričkog bili su presrećni posle pobede nad Partizanom u finalu Kupa Srbije i osvajanja prvog trofeja u istoriji kluba.

 

– Osećaj je fenomenalan. Ovo sam sanjao. Mislim da mi je bog vratio za sve dobre partije u ovoj sezoni. Drago mi je što sam osvojio na Marakani, krivo mi je što nije protiv Crvene zvezde, ali i ovako je prelepo. Ove dve i po godine u Čukaričkom su bile prelepe, ali je vreme da idem dalje. Nadam se da će tako i biti – rekao je novinarima Slavoljub Srnić.

On je novinarima odgovorio da se neće vraćati u Crvenu zvezdu.

– Ovde sigurno neću doći. Verovatno ću ići ‘preko’. Možda smo u ovoj utakmici igrali bolje nego u prvenstvenoj. U odbrani smo funkcionisali fantastično. Zasluženo smo dobili utakmicu – rekao je Srnić.

 

Rajko Brežančić je kazao da je ekipa od početka sezone verovala da može da osvoji trofej.

– Na početku sezone smo verovali da možemo do trofeja, jer je potrebno vreme da se ekipa uigra. I danas smo pokazali kakva smo ekipa. Mislim da smo zasluženo pobedili. Čestitam Partizanu na tituli, a saigračima i svima u klubu na osvojenom kupu. Ovaj trofej mi je posebno drag zbog gazde kluba, jer znam koliko je uložio u sve i da nas sve gleda kao sinove – rekao je Brežančić.

Nikola Stoiljković je ocenio da je presuilo zajedništvo njegove ekipe.

– Od početka sezone smo negde u podsvesti imali negde da možemo  da napravimo nešto veliko. U prvenstvu nismo uspeli, ali vratilo nam se kroz kup. Presudila je svlačionica i naše veliko prijateljstvo – rekao je Stoiljković.