Šta li će Jelena da kaže?! Troicki otkrio: Slađa je sačekala Novaka u krevetu

Đoković se posle Rolan Garosa odmarao sa Ibici sa prijateljima, a među njima je bio i Troicki. Srpski teniser se ludo provodio, a pored toga dobio je i nezaboravno i iznenađenje na momačkoj večeri

Srpski teniser Viktor Troicki priznao je da je zajedno sa prijateljima namestio u krevet Novaka Đokovića lutku koja je dobila ime Slađa.

– Njih troje-četvoro je došlo dan pre nego što će Novak da stigne. Oni su kupili lutku, koju su nazvali Slađa. Ona je čekala Noleta u krevetu, jer su oni već odredili sobu u kojoj će da bude. Novak nije znao šta se događa. Pokrili su lutku u krevetu, a Novak je bio zbunjen kada je ugledao. Bila je super fora – rekao je Troicki u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

On je ispričao i kako su ih paparaci snimali dok su bili na Ibici.

– Mi smo stigli na Ibicu dan posle finala u Parizu i kako smo stigli odmah smo skočili u bazen u dvorištu. Tek posle nekog vremena smo videli, na drugom brdu, da nas neko slika. Nemamo pojma ni ko je ni šta je, ali vidimo da se krije po žbunu. Nismo mogli da verujemo da su već paparaci stigli i onda odatle razne fotografije – rekao je Troicki.