ŠTA OVO BI?! Suluda scena na terenu, Britanac GAĐAO NOLETA, Đoković “besan kao ris” (VIDEO)

Novak Đoković u osmini finala Mastersa u Rimu igra protiv Kamerona Norija. Srbin je ekspresno dobio prvi set, nakon 40 minuta igre sa 6:3, a u drugom setu videli smo nešto na šta nismo navikli kada su teniski mečevi u pitanju.

Printacreen/Kolaž

Naime, pri rezultatu 2:2, Britanac je došao do brejk lopte koju je iskoristio. Sve bi bilo regularno, da Britanac do poena nije došao na neverovatan način.

Nori je pred celog terena odlučio da iz smeča gađa srpskog tenisera u telo! Pogodio ga je u petu, pošto je Đoković okrenuo leđa, što je vidno iznerviralo srpskog asa.

Kameron je brzo podigao ruku, kako bi se izvinio, a onda odmah okrenuo leđa, što pokazuje da u toj nameri i nije bio baš iskren. Novak je ostao zatečen, stajao je nekoliko sekundi i ljutito gledao u Norijevom pravcu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Usledila je glasna proslava poena Britanca, a Novak je ponovo pokazao svoju veličinu želevši da pri promenu strana porazgovara sa rivalom. Nori je i tu postupio sramotno, pošto mu je okrenuo glavu i pokazao da je apsolutno nezainteresovan.

Na kraju, Novak Đoković je pobedio Kamerona Norija u osmini finala mastersa u Rimu.

U četvrtfinalu Rima će Đoković igrato protiv boljeg iz duela Rune – Popirin.