Šta se događa sa Ronaldom? Portugal slavi veličanstvenu pobedu, a on napustio teren

Kristijano Ronaldo oglasio se nakon što je bio glavna tema fudbalske javnosti posle pobede Portugala nad Švajcarskom (6:1).

screenshot/twitter.com/ESPN FC

Svi su pričali o Ronaldu u utorak veče iz dva razloga – prvi, selektor Fernando Santoš ga je ostavio na klupi za rezerve; drugi, napustio je teren dok su njegovi saigrači slavili pobedu.

A zvezda večeri bio je 21-godišnji Gonsalo Ramos, Ronaldova rezerva u grupnoj fazi, koji je iskoristio ukazanu šansu i zabeležio prvi het-trik na SP od 1990, uz asistenciju.

U igru je u 74. minuti ušao i Ronaldo, uz ovacije s tribina jer ga je većim delom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača.

Posle utakmice Ronaldo je prvi pozdravio navijače, ali je isto tako prvi napustio teren i to dok su njegovi saigrači slavili sa tribinama.

U trenucima velikog veselja, on je svojim ponašanjem opet usmerio pažnju prema sebi. Što mu nije prvi put.

Ipak, nakon velike pobede Portugala, Ronaldo je ostavio poruku na Instagramu.

– Neverovatan dan za Portugal, istorijski rezultat na najvećem svetskom takmičenju. Sjajna predstava ekipe pune talenta i mladosti. Našoj reprezentaciji treba čestitati. San je i dalje živ. Do kraja. Napred, Portugal – svojom objavom primirio je sve oko sebe.