ŠTA TO SPREMA FLORENTINO? U Španiji se sve više nagađa o Mesijevoj selidbi iz Barse!

Leo Mesi
Promo

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena, svetsku slavu je stekao u dresu Barselone. Sve se više govori da bi predsednik Reala Florentino Peres, mogao da napravi vanserijsko iznenađenje i dovede Lea Mesija na stadion Santijago Bernabeu.

 

Mesi ima važeći ugovor sa Kataloncima do juna 2018. godine, a još uvek nije odlučio da li će i pod kojim uslovima nastaviti karijeru u klubu koji ga je proslavio. U Španiji se sve više govori o “paklenom planu” Florentina Peresa, koji uveliko broji novac kako bi zadao udarac rivalu sličan onom iz 2000. godine kada je doveo Luisa Figa.

– Ne mislim da će Mesi ikada napustiti Barselonu, ali ako jednog dana odluči da ode, Real Madrid je jedina realna destinacija. Florentino Perez je na čelu Reala i sigurno ima dovoljno finansijskih sredstava da dovede Mesija. Plus, to bi bio ogroman udarac za Barselonu i njene navijače, kao svojevremeno kada je Figo prešao u Real – Izjavio je bivši fudbaler Atletiko Madrida, Paulo Futre.

Nije tajna da bi mnogi premijerligaši rado videli Argentinca u svojim redovima, ali je od svih klubova najozbiljniji Real Madrid zbog mogućnosti da isplati otkupnu klauzulu koja u Mesijevom ugovoru iznosi 250 miliona evra.