Stanija poručuje: Nateraću Ljajića da peva ‘Bože pravde’

– Znam za slučaj njegovog odbijanja da peva himnu, ali iskreno verujem da će taj lepi dečko dobro da razmisli i da shvati da bi trebalo da peva "Bože pravde" u budućnosti – rekla je Dobrojevićeva

Ljubitelji fudbala u Srbiji srećni su što je Adem Ljajić ponovo obukao dres fudbalske reprezentacije nakon sukoba sa bivšim selektorom Sinišom Mihajlovićem zbog (ne)pevanja himne “Bože pravde”. U nedavnom intervjuu, zadovoljstvo zbog povratka Adema među “orlove” nije sakrio ni kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a malo je reći da je i starleta Stanija Dobrojević zadovoljna ovakvim epilogom sage o Ljajiću i reprezentaciji.

– To je super vest. Adem je sjajan fudbaler, dobro igra u italijanskoj Romi, a verujem da će svoj talenat pokazati i u dresu naše reprezentacije. Ne sumnjam da će biti jedan od predvodnika naše najbolje selekcije u budućnosti i da će nas odvesti na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj – pokazala je zavidno sportsko znanje ova starleta.

Pre izvesnog vremena pričalo se i pisalo da je Stanija bila u vezi sa Ademom… Ona je to demantovala.

– Iskreno, nikada nismo bili u vezi. Samo smo se dopisivali jedno vreme, a kada su to saznali neki srpski mediji, odmah su od toga napravili naslovnu stranu i, naravno, izmislili da se zabavljamo – rekla je ona. Za kraj, Stanija nam je otkrila i da će pokušati da Adema ubedi da peva srpsku himnu.

– Znam za slučaj njegovog odbijanja da peva himnu, ali iskreno verujem da će taj lepi dečko dobro da razmisli i da shvati da bi trebalo da peva “Bože pravde” u budućnosti – zaključuje Dobrojevićeva.