STANOJEVIĆ LJUT POSLE UBEDLJIVE POBEDE: “Neko mora da snosi odgovornost”

Malo je reći da trener crno-belih nije bio srećan zbog stanja terena.

screenshot/youtube.com/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana bili su ubedljivi u pobedi protiv Novog Pazara i tako upisali 10. uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

Trijumf 4:1 je zadovoljio trenera Aleksandra Stanojevića, međutim, on je imao zamerke na ljude iz svog kluba.

Naime, trener Partizana je posle odlične partije njegovog tima u drugom poluvremenu osetio potrebu da više razgovara o stanju terena stadiona u Humskoj, koji je bio praktično zamrznut i vrlo težak za igru.

– Jesu, igrači su opravdali poverenje, po ovako teškom vremenu i teškom terenu. Meni je iznenađujuće i ovakvom terenu, jer mi kao veliki klub kao Partizan, ako imamo grejače, mora neko da bude odgovoran što je teren bio ovako težak i tvrd. Kao ja što snosim odgovornost kod mene u mojoj priči, tako treba i neko da snosi odgovornost za ovaj teren jer se mnogo uložilo u sve i mi smo mnogo veliki klub – pričao je Stanojević u dahu posle meča za TV Arenasport.

– Ne možemo ovakve stvari da dozvolimo sebi. Teren je bio tvrd, a imamo grejače. Svako mora da snosi svoju odgovornost. Nadam se da ćemo kao klub da rešimo ove stvari. Što se tiče utakmice, prezadovoljan sam, igrali smo disciplinovano po hladnom vremenu, Pazar je organizovan i čvrsto su igrali. Nisu nam dozvoljavali da lako uđemo u 16 metara. Zadovoljan sam – rekao je Stanojević posle 10. uzastopne pobede njegovog tima.