Stari Vilijams je ponovo tu: Bio sam malo umoran, vraćam se u prepoznatljiv ritam

Jedan od ključnih igrača Crvene zvezde, Markus Vilijams, dugo je bio u padu forme. Navijači su se svakoj novoj utakmicom sve više radovali, u nadi da će njihov omiljeni plej konačno proraditi... I strpljenje 'Delija' konačno se isplatilo.

Vlijams je povratak u formu najavio na teškom gostovanju u Podgorici, a sa prikazanim protiv Albe sumnje više nema – stari Vilijams je ponovo tu.

Zvezdin plejmejker ističe da je uprkos svemu imao razumevanje stručnog štaba zbog pada forme.

– Bio sam malo umoran u prethodnom periodu. Imali smo mnogo utakmica, mnogo putovanja i svi smo se osećali po malo potrošeno. Pokušao sam da treniram još jače i mnogo sam razgovarao sa pomoćnim trenerima, kao i sa glavnim trenerom. Gurali su me još jače i čini mi se da sam se vratio u stari ritam. Trenirao sam mnogo u poslednjih par nedelja kako bih bio još spremniji za drugi deo Top 16 faze – kaže Vilijams, piše „Žurnal”.

Kad je reč o utakmici Vilijamsu je sve jasno. Saigrači i on su igrali upravo onako kako je potrebno protiv Albe da bi se ostvarila pobeda.

– Alba nikad ne odustaje, a mi smo pokušali da im damo razlog da to ipak učine. Naša odbrana je bila sjajna. Laza, Jaka, Stefan, Čarls su odigrali veoma snažno u odbrani. Ovo je velika pobeda za nas – jasan je Zvezdin plej.