Staridž: Izvinjavam se navijačima, davali su nam veliku podršku

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž izvinio se navijačima zbog toga što nisu uspeli da osvoje Premijer ligu, ali veruje da mogu do trofeja naredne sezone.

– Znam da nam je cilj bio plasman u Ligu šampiona, ali ne mogu da kažem da sam srećan. Znam da smo od sedmog mesta došli do drugog, ali ja nikad nisam srećan kad zauzemem drugo mesto bez obzira da li je reč o stonom tenisu, kriketu, bilo čemu… Ne volim da gubim – kazao je Staridž za britanske medije.

Liverpul je sve imao u svojim rukama, ali se “okliznuo” na svom terenu protiv Čelsija, a potom i u meču sa Kristal Palasom. I upravo posle tog poraza na Enfildu prednost je prešla na stranu Mančester Sitija, koji je osvajanje titule potvrdio u poslednjem kolu pobedom nad Vest Hemom.

– Svi smo gladni uspeha… Navijači zaslužuju uspeh. Davali su nam veliku podršku od prvog do poslednjeg minuta i izvinjavam se svima zbog toga što nismo osvojili Premijer ligu. Učiniću sve što je u mojoj moći, baš kao i moji saigrači, i pokušaćemo da to uradimo sledeće sezone. Verujem da to možemo – rekao je Staridž.