Stef Kari može i SA SVOJE TROJKE: Ovako košarkaš Voriorsa rešeta iz daljine

Najbolji igrač Voriorsa još jednom je pokazao koliko je dobar šuter. U finišu treće deonice odlučujućeg meča protiv Memfisa, Stef Kari je pogodio trojku, ali sa linije sa svoje polovine, i tako vratio osetniju prednost svojem timu. Ne samo da je morao da šutira sa velike udaljenosti, već je Kari morao i da reaguje u trenutku, jer mu se lopta odbila samo 1,5 sekundi pre kraja četvrtine.

 

Na kraju treće četvrtine duela između Golden Stejta i Memfisa, Grizlijsi su uspeli da se vrate u igru posle dugo vremena, jer su razliku smanjili na samo pet poena. U poslednjem napadu u ovoj deonici, Memfis je mogao i dodatno da se približi.

Njihove nade u preokret raspršio je Stef Kari sjajnim šutem sa svoje polovine. Nakorisniji igrač lige je uhvatio loptu i bez dvoumeljenja šutnuo sa velike udaljenosti, negde sa linije za tri poena.

 

Šut Stefa Karija ušao je “bez koske”, a Voriorsi su još jednom povećali prednost koju su čuvali sve do kraja meča završenog rezultatom 108:95. MVP lige je na meču dao 32 poena, a ova dalekometna trojka je bila samo jedna od osam koje je postigao.

Pogledajte ovde kako Kari pogađa iz daljine.