PRIČE O NOVOM KLUBU RAZBESNELE DELIJE: Stefan Janković odlazi iz Crvene zvezde!

Zbog najnovijih spekulacija da bi mogao da pređe u redove najvećeg rivala, mladi košarkaš nalazi se na udaru navijača šampiona Srbije.

printscreen/instagram.com/stefanj33

Deo pristalica srpskog šampiona poručuje mu da bi trebalo da ostane, a veliki je broj onih koji ga kritikuju, javno vređaju, prete i poručuju da “više nije njihov čim razmišlja da ode”. 

Janković, koji je trenutno na odmoru u Kanadi, navodno želi da napusti “crveno-bele” i postoji mogućnost da obuče dres najvećeg rivala.

My brothers ✊

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on

Stefanovi profili na društvenim mrežama preplavljeni su užasnim komentarima koji vređaju i njegovu porodicu, dok iz kluba poručuju da je i dalje njihov igrač.

Janković ima još dve godine ugovora sa Zvezdom, uprava je više puta isticala da su sva dugovanja prema njemu isplaćena, ali je malo verovatno da će za krilnog centra biti mesta posle rekonstrukcije tima. 

Na Mali Kalemegdan su već došla šestorica novajlija, Mohamed Faje, Bili Baron, Majk Cirbes, Majkl Odžo, Dušan Ristić i Stratos Perperoglu, otišli su Tejlor Ročesti, Alen Omić i Matijas Lesor, a na redu je izgleda i Janković.

Treba napomenuti da Jankovića zastupa agencija “BDA Sports Management” Radeta Filipovića, čiji predstavnik za Srbiju je Vlada Dragutinović, bivši igrač, a od nedavno direktor mlađih kategorija u Partizanu.