Stigla pojačanja: Tintor i Matoš u Novom Pazaru

Fudbalski klub Novi Pazar ozvaničio je danas saradnju sa štoperom Milošem Tintorom i ofanzivnim veznim igračem iz Brazila Brunom Oliveirom de Matošem, rečeno je radiju Sto plus u tom superligašu.

– Morali smo dodatno da pojačamo odbranu zbog povrede Vladimira Otaševića, dok smo Brazilca dugo pratili i zaključili da je igrač kakav nam nedostaje – rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać.

Tintor (28) je potpisao jednogodišnji ugovor, a donedavno je igrao za Radnički iz Kragujevca. On je pre toga nastupao za lajkovački Železničar, Budućnost iz Valjeva, PKB i BSK iz Borče. Matoš (24) je potpisao dvogodišnji ugovor, a došao je iz Žuazeirensea koji se u Brazilu takmiči u Prvoj Bajano diviziji.

Njegovi raniji klubovi u toj zemlji bili su Nacional MG, ASA, Žauazeiro, Noroesti i Palmeiras. Novi Pazar je pred kraj prelaznog roka sporazumno raskinuo saradnju sa napadačem Vukom Sotorovićem, koji je prešao u Radnički iz Kragujevca.

– Transfer jednog odličnog stranog napadača je blizu realizacije – rekao je Korać.

Novi Pazar je trenutno trećeplasirani u Super ligi Srbije, a u nedelju će u utakmici četvrtog kola igrati na gostovanju protiv OFK Beograda.