Stivi Dži: Najvažniji mesec u mojoj karijeri upravo počinje

Kapiten Luverpula Stiven Džerard rekao je da veruje da bi sledeći mesec dana mogao da bude najvažniji u njegovoj karijeri, ukoliko taj premijerligaš osvoji prvu titulu u Premijer ligi.

Liverpul je u derbiju kola pobedio Mančester siti sa 3:2. Osim što je vezao desetu uzastopnu pobedu, klub s Enfilda je sa ta tri boda bliži tituli.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, ima dva više od drugoplasiranog Čelsija, a sedam više od Sitija koji je na trećem mestu. Međutim, klub iz Mančestera ima dva meča manje.

– Uživam… Sjajno je igrati sa toliko vrhunskih igrača. Put kroz koji sam prošao svih ovih godina… Bilo je uspona i padova, ali sada uživam u svakom minutu. Osećam se kao da ponovo imam 21 godinu. Osećam da najvažniji mesec u mojoj karijeri upravo počinje – rekao je Džerard, prenose britanski mediji.

Do kraja Premijer lige ostalo je još četiri kola, a ukoliko “crveni” zabeleže sve pobede osvojiće prvu titulu šampiona posle 24 godine. U narednom kolu Liverpul gostuje Noriču, potom dočekuje Čelsi, a u poslednja dva meča igra protiv Kristal Palasa i Njukasla.