Stojanović: Na Joviću i Rajkoviću se zasniva naša budućnost, potrebna su nam pojačanja za LŠ

Crvena zvezda je u poslednjem koju Jelen Superlige podelila bodove u Novom Sadu odigravši 3:3 sa Vojvodinom, a slovenački stručnjak pohvalio je mlade Zvezdine snage. Dodao je i to da za Ligu šampiona trebaju pojačanja.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović bio je zadovoljan onim što je njegov tim prikazao u remiju sa Vojvodinom, u poslednjem kolu Jelen Superlige.

On je posebno istakao mladog Jovića, koji je postao najmlađi strelac u istoriji kluba, ali i golmana Rajkovića koji će sledeće sezone biti Zvezdina “jedinica”.

– Fantastičan debi Jovića, a i Rajković nas je spasio u par navrata. Nije kriv ni za jedan od tri gola koji smo primili. Naravno da se na njima zasniva budućnost Zvezde, ali za kvalifikacije za Ligu šampiona biće potrebna i adekvatna pojačanja – rekao je Stojanović na konferenciji za medije, a potom se osvrnuo na moguća pojačanja iz Novog Sada:

– Već dosta dugo posmatram Alivodića, Puškarića i Pekarića, ali mi se jako sviđa omladina koja igra u Vojvodini. Ima tu pregršt dobrih igrača. Međutim, trenutno ne bih doveo nikog. Osim možda ove trojice – kazao je on.