Stojanović: Ništa još nije završeno, moram da budemo ozbiljni do kraja!

Mnogi su već proglasili Crvenu zvezdu novim prvakom Srbije, ali trener tima iz Ljutice Bogdana smatra da još uvek ništa nije gotovo...

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je ekipa cele godine radila da dođe u situaciju da osvoji titulu i upozorio da nije vreme za slavlje, dok se ne pobedi OFK Beograd.

– Znamo o kakvom meču se radi. Cele sezone smo radili za ovo, sada je važno da razmišljamo samo o narednom protivniku OFK Beogradu. To je ekipa koja je u odličnom ritmu – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare.

On je podsetio da na predstojećem meču ne može da računa na Aleksandra Kovačevića i Gorana Gogića.

Stojanović je naglasio da su igrači Crvene zvezde, uprkos finansijskim teškoćama tokom čitave sezone, pokazali kako se bori za klub i dres.
– Igrači su izneli najveće breme, pokazali su kako se bori za klub i dres u svakoj situaciji. Mi smo na početku priprema napravili dogovor da ništa ne sme da nas destabilizuje, a retko koja ekipa bi izdržala ono što smo mi uspeli – rekao je trener crveno-belih.

Predstojeći meč verovatno je najvažniji u njegovoj dosadašnjoj karijeri…
– To je zbog veličine kluba koji vodim, ali i svih okolnosti koje su pratile Zvezdu ove sezone – rekao je Stojanović

On je naglasio da mu se ne sviđa što je veliki deo javnosti „već unapred Zvezdi upisao bodove i osvojenu titulu”.
– Kao i predsednik Dragan Džajić, malo sam ljut na one koji plasiraju takve informacije. Ništa još nije završeno, moramo da budemo ozbiljni do kraja. Ne smemo da dozvolimo nikakav luksuz. Svestan sam da verovatno kod svakog igrača postoji razmišljanje o proslavi titule, ali da će na takve strvari moći da se fokusiraju kada prođe duel sa „romantičarima” – rekao je Stojanović.