Stojiljković: Pokazali smo da smo kvalitetniji od Crvene zvezde, pobeda je bila očekivana!

Fudbaler Čukaričkog Nikola Stojiljković rekao je danas da je njegova ekipa pokazala da je kvalitetnija od Crvene zvezde i da je bila bolja u svim segmentima utakmice.

 

Pokazali smo da smo kvalitetniji od Crvene zvezde, bili smo bolji rival u svim segmentima igre – rekao je Stojiljković za klupski sajt dan posle utakmice.

Čukarički je u nedelju savladao Crvenu zvezdu na Banovom brdu sa 2:0 i tri kola pre kraja prvenstva prišao na četiri boda u odnosu na drugoplasiranog rivala.

Posle pobede prošle godine bilo je više euforije u klubu, a sad je pobeda bila više očekivana. Oba tima su imala svoje šanse i hoću da pohvalim našeg golmana (Nemanju Stevanovića) koji je možda najbolji u Super ligi ove sezone – kazao je napadač kluba sa Banovog brda.

Stojiljković je doveo svoj tim u prednost u nadoknadi prvog poluvremena, a konačan rezultat postavio je kapiten Igor Matić u 62. minutu.

Čukarički će u sledećem kolu gostovati Jagodini, u sredu od 16.00.

– Okrećemo se utakmici protiv Jagodine, koja se igra u sredu. Malo je vremena, ali sad smo fokusirani na treninge i spremamo se za taj meč – poručio je Stojiljković.

Čukarički posle 27 kola ima 54 boda, čime je obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa naredne sezone.