STOJKOVIĆ PONOVO U CRNO-BELOM: “Pucajte u mene, ako bude loše”

Vladimir Stojković
print screen/Instagram.com/vladimirstojkovic

Nesigurnost Nemanje Stevanovića sa kraja prošle sezone i veliki propusti Filipa Kljajića na početku ove, naterali su upravu kluba iz Humske da dovede reprezentativno pojačanje, pred dvomeč koji može obezbediti evropsku jesen.

 

Stojković, koji je već branio za Partizan od leta 2010. do januara 2014. godine, vratio se u taj klub, gde će nositi dres sa brojem 88.

– Tu sam prvi da pucate u mene ako bude nešto loše, a nadam se da neće biti. Svestan sam šta se očekuje od mene i uhvatio sam se za to jer moram da pomognem klubu i sebi – rekao je Stojković novinarima na stadionu Partizana.

Vladimir Stojković je ponikao u Crvenoj zvezdi, iz koje je 2006. godine otišao u Nant i potom Sporting, a 2010. je prešao u Partizan, što je izazvalo kontroverzu.

On je posle tri i po godine u Partizanu igrao za Ergotelis, Makabi Haifu i Notingem Forest, a bio je i standardni golman reprezentacije Srbije.

Stojković je istakao da mu je drago što se vratio u klub u kom su ga, kako je kazao, svi želeli i u kom se oseća kao član porodice.

– Najbitnije je da se prođe Videoton, kako znamo i umemo. Ne treba gledati sredstva u toj borbi. Nije pitanje za mene da li ću braniti, već za klub i trenera – rekao je novi golman crno-belih.