Stravične scene šokirale planetu: Ima stradalih u tuči navijača (VIDEO)

Velika tragedija se dogodila u Meksiku, kada su se navijači tukli na celom stadionu i u njegovoj okolini.

Foto: screenshot/twitter.com/Chaudhary Parvez

Fudbalska utakmica između Kuertarara i Atlasa prekinuta je nakon sat vremena igre zbog tuče na tribinama koja je uskoro eskalirala i prelila se na sve delove stadiona. Navijačke grupe sukobile su se prvo u gledalištu, a zatim i na samom terenu i oko stadiona.

Prve brojke koje su javnosti dostavili domaćin i lokalne vlasti govorile su da nema preminulih i da su samo 22 osobe povređene, ali izgleda da ta situacija nije tačna!

Zbog odgovornosti koju bi snosili klub i liga, meksički novinari smatraju da su brojka falsifikovane i da je tokom nereda na stadionu nekoliko osoba izgubilo život.

Na snimcima koji su deljeni po društvenim mrežama vidi se nekoliko polugolih beživotnih tela, a o dešavanjima na samoj utakmici oglasile su se i navijače grupe. Organizovani navijači gostujućeg tima tvrde da su neki od njihov članova preminuli unutar stadiona, što bi moglo da izazove ogromne skandale u meksičkom fudbalu.

Neki od najuglednijih novinara iz Meksika potvrđuju takve informacije!

Po njihovim saznanjima, ima preminulih u ovim neredima, a broj žrtava u različitim pričama ide čak do 17!

Navijačka grupa koja bodri Atlas saopštila je da šestorica njihovih članova nisu napustili stadion, pa se sumnja da su svi preminuli tokom haosa na tribinama. Jedan od njih je, kako se navodi na fejsbuk stranici grupe, istaknuti član Esteban Ernandez Martinez koji je u navijačkim krugovima nosio nadimak Nožić.