SUKOB ČELNIKA ZVEZDE I PARTIZANA: Vazura žestoko napao Terzića, pa dobio odgovor iz Ljutice Bogdana

Funkcioneri fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda, Miloš Vazura i Zvezdan Terzić međusobno su se danas optuživali povodom dešavanja na sednici Zajednice Super lige Srbije.

Derbi
print screen/twitter.com/☧Bojan T.☨

Vazura je optužio Terzića da ga je verbalno napao, potom pokušao i fizički, dok je direktor Zvezde to demantovao.

Obojica su se pozvali na svedoke, odnosno prisutne na sednici.

– Zgranut sam ponašanjem Terzića jer predstavlja veliki klub. Vređao me je, psovao, pretio, i meni i ostalim čelnicima Partizana, govoreći sve najružnije, a na kraju je pokušao i fizički da se obračuna sa mnom – naveo je Vazura u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Vazura je takodje naveo da je bilo “30 svedoka” i da su “svi bili zgranuti ponašanjem” Terzića.

– Nisam želeo da odgovorim jer ja na Skupštini zajednice Super lige ne predstavljam sebe, već Partizan. Nije mi padalo na pamet da ugrozim integritet kluba nekim nepromišljenim postupkom. Za sve što kažem postoji 30 svedoka, spreman sam ako je potrebno, da se suočim sa Zvezdanom Terzićem u bilo kom TV duelu – naveo je Vazura.

Terzić je u izjavi medijima istakao da “Vazura laže” i da se “nastavlja kampanja”.

– Kao po starom dobrom običaju, naučen od Vučelića i njegovih učenika, i ovog puta Vazura laže i zloupotrebljava medijski prostor. Jeste bilo žučne rasprave zbog Vazurinih provokacija kako je Partizan diskriminisan od strane države, i ništa više. To mogu da posvedoče i svih 28 predstavnika klubova super i prve lige Srbije koji su bili prisutni na sednici i koji su glasanjem, posle te žučne rasprave, podržali predlog Crvene zvezde o povećanju broja stranaca i predlog da se igrači iz EU koji igraju u Srbiji ne tretiraju kao stranci. Predlog Crvene zvezde je podržalo 25 klubova, a protiv su bili samo tri uključujući i Partizan. To najbolje govori o podršci koju imaju predlozi i diskusije FK Crvena zvezda i o statusu rukovodstva FK Partizan među sportskim radnicima Srbije – navodi se u izjavi Terzića.

Generalni direktor Zvezde je dodao da Vazura “ovim lažima želi da opravda svoj neuspeh na glasanju i da odvuče medijsku pažnju sa uspeha Zvezde na pomenutom glasanju”.