SUKOB SE NASTAVLJA: Vesna Čović odgovorila Grobarima, pa potkačila trenera Džikića! (VIDEO)

FMP
print screen/you tube.com/Partizan Belgrade Channel

Supruga predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića reagovala je na vređanje zbog čega je u jednom trenutku prekinut susret Partizana i FMP-a

 

Supruga Nebojše Čovića redovno je na meti navijača Partizana, a poslednji put je to bio slučaj tokom duela crno-belih i tima iz Železnika.

Meč je nakratko zbog pogrdnih uvreda na njen račun bio i prekinut, a košarkaši FMP-a su napustili teren dok se situacija nije smirila.

Vesna Čović je u intervjuu za Blic odlučila da odgovori navijačima Partizana.

– Ne dotiče me pogrdno skandiranje navijača Partizana i ne plašim ih se. Imala sam nekoliko bliskih susreta sa navijačima Partizana koji su mi, uvek kada su u grupi, dobacivali i pretili, a kada ih upitam zašto to rade, oni počnu da se izvinjavaju. Jaki su samo kada su u grupi –  poručila je Vesna Čović, i potom udarila na upravu crno-belih.

– Problem je što znam mnogo više o organizaciji kluba nego svi zajedno iz Partizanove uprave. Njihovo vređanje je odraz nemoći i njihovog vaspitanja. Kukavički je vređati supruge, mame i bake – rekla je Čović a preneo Blic.

Supruga predsednika šampiona Srbije kaže da je razočarana što trener Partizana Aleksandar Džikić nije reagovao na uvredljive povike i rekla je da se pretvara u novog Duška Vujoševića.

– Džikić me je dodatno iznervirao i razočarao jer se nijednom rečju nije ogradio od takvih skandiranja. Podlegao je pritisku, postaje novi Dule Vujošević, a zna se u prošlosti kako su ljudi iz Partizana gepekovali i tukli sudije – poručila je Vesna Čović za Blic.