ŠUMAHEROVA ŽENA ODGOVORILA NA OPTUŽBE: “Mihael je u najboljim rukama, samo sledimo njegove želje”

Bivši menadžer legendarnog Nemca napao je Korinu Šumaher, njegovu ženu. On tvrdi da mu ona ne dopušta da priđe blizu Mihaelu zbog straha da se ne otkrije istina o tome kako je on tretiran.

Mihael Šumaher
beta

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher pre šest godina doživeo je tešku nesreću na skijanju. Od tada navodno više nije isti, ali njegovo stanje kao i njegova terapija obavijeni su velom tajne.

A bivši menadžer legendarnog Nemca napao je Korinu Šumaher, njegovu ženu. On tvrdi da mu ona ne dozvoljava da priđe blizu Mihaelu zbog straha da se ne otkrije istina o tome kako je on tretiran.

– Voleo bih da znam kako je on i da mu pružim ruku, ali nažalost, Korinna mi ne da. Ona se verovatno boji da ću odmah shvatiti šta se događa i svima otkriti istinu – rekao je Veber u jednom dokumentarnom filmu, ali ona mu nije ostala dužna.

U jednom od svojih retkih intervjua u potpunosti je opovrgnula Vebera:

– On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, sledimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osetljivu temu kao zdravlje držimo u privatnosti jer on to želi – rekla je Korina.

Šumaher nije viđen u javnosti još od nesreće, a s obzirom na manjak informacija, medijji i obožavaoci Formule 1 uglavnom samo spekulišu o mogućim situacijama.