Svaki muškarac bi ih poželeo: One su prave BOMBE, a uz to i izabranice najboljih FUDBALERA (FOTO)

Gda je fudbal, tu su i lepotice! One su prelepe, zgodne i moćne, a njihove jače polovine poznate i uspešne. Upoznajte se sa devojakama (ženama) svetskih fudbalskih zvezda. Neke su bivše, neke i dalje aktuelne... Ali sve su atraktivne i zanosne na svoj način.

FANI NAGUŠA

Šta je Mario Baloteli izgubio posle raskida sa prelepom Fani Negušom to najbolje on zna… Ali, nije nam jasno kako je mogao da ispusti ovakvu lepoticu?
Fani je abnormalnom brzinom dospela u javnost, kada je postala devojka nestašnog „Super Marija” i od tada se prati svaki korak prelepe Belgijanke, pa čak i posle njenog i Balotelijevog raskida.

Još dok je tema oko prekida veridbe i njihove veze bila aktuelna, govorilo se da je jedan od razloga ispovest plejboj modela Veronike Graf, koja je rekla da su njena drugarica i ona imali grupni seks s braćom Baloteli, Mariom i Enohom. Tada je ta vest obišla celu Italiju, a zanimljiv podatak je i da su brojne kladionice u svoju listu uvrstile ponudu ko će biti nova devojka Balotelija, pa se čak i „tipovalo”. Ipak, šta god da je u pitanju, jedno je sigurno – retko ko će biti ovako savršen kao atraktivna Belgijanka Fani Naguša.

IRINA ŠAJK

Od kada je i zvanično potvrđeno da je najlepši par na svetu raskinuo, svi svetski mediji prate šta radi poznati fudbaler i ruska manekenka. Neki već pišu da je Ronaldo našao novu devojku, a postoje i spekulacije da je ruska lepotica prevarila fudbalera.

Kraj jedne prelepe romanse definitivno je mnoge rastužio, ali i začudio. Bez obzira na to što je Irina bivša, kao i Naguša, Ruskinja će nam i dalje biti draga, jer njenu lepotu nije lako zaboraviti. Ko zna, možda se i pomire…

ŠAKIRA

Kolumbijska pop pevačica, tekstopisac i igračica, jednom rečju svetska zvezda, koja ime nije gradila zahvaljujući vezi sa fudbalerom Barselona, takođe se našla na našoj listi najlepših žena fudbalera.

Đerar Pike i Šakira su možda i najsimpatičniji poznati par. Oni su i ponosni roditelji malog Milana, a na putu je i druga beba. Pa, neka je sa srećom!

FEDERIKA NARGI

Za italijanskim fudbalerom Alesandrom Matrijem mnoge žene lude. Ipak, njegovo srce osvojila je prelepa Federika, koja je sa napadačem Đenove u dugogodišnjoj vezi.

Ovaj simpatičan par, nije toliko „popularan” ali se atraktivna brineta svakako ubraja u jedne od najlepših devojaka evropskih fudbalera.

ANTONELA ROKUZO

Antonela se nekada bavila modelingom i sada je majka Tijaga. Inače je dugogodišnja devojka jednog od najboljih igrača na svetu, koja sa njim ima i dete.

Zanimljivo je da je Antonela Mesijeva drugarica iz detinjstva, pa joj nije teško palo da Argentincu posveti svoj život…

JOLANTE KABAU

Španska glumica i voditeljka, Jolante Kabau je skoro pet godina u braku sa igračem Galatasaraja, Vesli Snajderom. Inače, ona je i veliki fan svog supruga, a kako joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da mu u veoma važnim mečevima pruži podršku sa tribina.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta sporta pratite na našoj Facebook stranici – SportDnevno.rs, kao i na Twitteru @Sport_Dnevno_rs.