SVE JE U GLAVI: Zvezda želi povratak na vrh, u pripremi igrača pomaže PSIHOLOG!

Crvena zvezda
print screen/Instagram.com/crvenazvezdafk

Nastavlja se velika borba za titulu fudbalskog prvaka Srbije, a branilac trofeja Crvena zvezda dočekuje lučansku Mladost.

 

Posle velikog kiksa na stadionu u Zaplanjskoj i poraza u drugom meču polufinala Kupa protiv Čukaričkog, fudbaleri Crvene zvezde moraju pod hitno naći način da konačno trijumfuju i nastave bespoštednu borbu za “duplu krunu” sa svojim večitim rivalom.

– Utakmica sutra je mnogo važna iz više razloga. Donosi nam tri boda, ali može da nam donese i samopouzdanje, stabilnost, a i ostavlja nas u borbi za prvo mesto na kraju prvenstva. Mi kao klub i ja kao trener činimo sve napore da bismo mentalno vratili ekipu. Doveli smo danas ‘mental kouča’, koji im je održao predavanje –  izjavio je trener Crvene zvezde Boško Đurovski, na pres konferneciji pred sutrašnji meč.

Evidentno je da tim Boška Đurovskog ne igra na najvišem nivou u momentu kada je to najpotrebnije, pa stručni štab srpskog šampiona čini nadljudske napore da popravi stanje u svlačionici.

– Atmosfera se popravila na treninzima, ali situacija je napeta, zategnuta. Igrači su svesni šta su napravili, ali je došlo vreme da se pokaže pravo lice. Ne treba zaboraviti da su godinu i nešto dana bili na vrhu tabele – navodi Đurovski.

Novi-stari trener Zvezde, pohvalno je govorio o sutrašnjem protivniku.

– Igramo protiv ekipe koja je obezbedila plej-of u dobroj konkurenciji, i to je rezultat za poštovanje. Ekipa je predvodjena iskusnim strategom koji dobro poznaje srpski fudbal. Biće sigurno teško. Moramo da izvučemo pouku iz utakmice sa Čukaričkim. Važno je da ne primimo gol, koji bi dodatno poremetio situaciju u našoj ekipi – zaključio je Đurovski.

Meč se igra sutra sa početkom od 19 sati, na stadionu Rajko Mitić.