SVE JE U NAŠIM RUKAMA: Velšani nas sprečili da se izdvojimo, ali još uvek je Srbija na LIDERSKOJ POZICIJI! (VIDEO)

Srbija - Vels
print screen/you tube.com/FOOTBALL DAY

Reprezentacija Srbije i dalje deli čelnu poziciju grupe D, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

 

Utakmicom u Beogradu kompletirano je 6. kolo u grupi D, a naš tim je kao i u Kardifu, odigrao nerešeno sa Velsom 1:1.

Orlovima je pobeda značila prvo mesto na 4 utakmice do kraja, ali je značaj meča i ogromno interesovanje ipak uticalo na krajnji rezultat.

Mislim da nas je pun stadion malo opteretio, svi su očekivali pobedu i to je svakako uticalo. Opet smo primili gol iz individualne greške koju smo mogli da izbegnemo i to nas je omelo da počnemo da igramo. U drugom poluvremenu bilo je bolje, imali smo šansu i kod 1:1, ali na kraju kad se sve sabere to je to – rekao je selektor Muslin po zavšetku meča.

Selektor Velsa Kris Kolman pohvalio je ambijent na našem najvećem stadionu i istakao da je ovim remijem njegov tim i dalje u igri za plasman na Svetsko prvensvo.

– Nikad nije lako kad igrate ovde, Srbija ima dobar tim i srećan sam osvojenim bodom. Ovde smo pre pet godina izgubili 6:1 i mnogo toga smo naučili, znali smo da moramo da pružimo maksimum. Naša grupa je izbalansirana, imamo još četiri utakmice do kraja, Srbija gostuje Irskoj i Austriji, verujem da ako pobedimo sve četiri možemo do prvog mesta ili do plej-ofa – istakao je Kolman.