“SVECI” BEZ MILOSTI PREMA SRPSKOM PRVAKU: Težak poraz Zvezde na gostovanju u Parizu!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Parizu od Pari Sen Žermena sa 6:1, u utakmici drugog kola Grupe C u Ligi šampiona.

Beta

Pari Sen Žermen je opravdao ulogu velikog favorita i dominantno je pobedio Crvenu zvezdu na stadionu Park prinčeva. Francuski klub je bio nadmoćan od početka i samo je bilo pitanje vremena kada će doći u vođstvo.

Poveo je u 20. minutu lepim golom Nejmara iz slobodnog udarca, a isti igrač je ubrzo povećao prednost posle duplog pasa sa Kilijanom Mbapeom.

Kavani je potom postigao treći pogodak za PSŽ pošto je lopta posle njegovog šuta pogodila Miloša Degeneka i prevarila golmana Milana Borjana, a četvrti gol je dao Di Marija, na asistenciju Tome Menijea.

PSŽ je nastavio u istom ritmu u drugom poluvremenu, u kom je ubrzo dao i peti gol, strelac je bio Mbape posle lepe akcije, a Zvezdu je veće katastrofe spasao Borjan sa nekoliko odličnih odbrana.

Šanse je tada imala i Zvezda, a u 70. minutu je dala prvi gol u Ligi šampiona. Strelac je bio Marin lepim udarcem, posle asistencije Lorenca Ebisilija, koji je nekoliko trenutaka pre toga ušao u igru.

Pari Sen Žermen se nije zaustavio na pet golova, već je dao i šesti, a strelac je ponovo bio Nejmar iz slobodnog udarca.

Šest datih golova nije umanjilo želju fudbalera francuskog kluba da postignu još neki pogodak, ali se rezultat do kraja utakmice ipak nije menjao.

Crvena zvezda će sledeću utakmicu u Ligi šampiona igrati 24. oktobra kada će gostovati Liverpulu.