SVET OSTAO U ČUDU! Novak Đoković ovim potezom ZAPANJIO, bez teksta ostali čak i ORGANIZATORI VIMBLDONA (VIDEO)

Najbolji teniser sveta je opet u centru pažnje.

Printscreen Twitter/@Wimbledon

Novak Đoković je na Vimbldonu najpre izgubio prvi set, pa se “razbesneo” i prošao u drugo kolo najprestižnijeg turnira na svetu, ali jedna stvar koju je uradio u tom meču sa Džekom Drejperom ostavila je mnoge bez teksta.

Pa i organizatore Vimbldona.

Naime, Đoković je osvojio gem za samo 46 sekundi!

Odserivrao je četiri asa u nizu i zaista za samo 46 sekundi osvojio gem, pa su taj nestvarni segment igre organizatori emitovali na svojim kanalima na društvenim mrežama, uz posebno “docrtanu” štopericu kako bi svi mogli da “odbrojavaju” vreme dok su trajale majstorije najboljeg na svetu.

A izveo ih je ne u bilo kom gemu, već u onom u kome je servirao za osvajanje trećeg seta, odnosno vođstvo od 2:1 u pomenutom duelu.

I sam meč je završio impresivno, uz as, viner, pa dva asa.

“Mislim da je ovo bilo jedno od mojih najboljih servis-izdanja na bilo kojoj podlozi. Neko mi reče da sam valjda izjednačio rekord koji sam imao ove ili prošle godine, sa takođe 25 asova”, rekao je Nole posle meča, ali… svoj rekord ipak nije dostigao – imao ih je 26 na Australijan openu ove godine protiv Tijafoa.

No, bilo kako bilo, u sredu mu sledi daleko, daleko teži izazov – jer Novaka Đokovića čeka “repriza finala” Vimbldona iz 2018.

JAVIO SE! Ovo je DEČAK KOME JE NOLE DAO REKET – sada je po prvi put ispričao ŠTA JE REKAO Đokoviću (VIDEO)