SVET U ŠOKU ZBOG NOLETOVE DISKVALIFIKACIJE: Jelena Đoković i poznati holivudski glumac poslali poruke podrške

Najbolji teniser sveta je diskvalifikovan sa US opena pošto je u finišu prvog seta osmine finala lopticom udario linijskog sudiju. Nedugo nakon njegovog izlaska sa stadiona i javnog izvinjena koje je uputio linijskom sudiji i organizatorima turnira, oglasila se i njegova supruga Jelena Đoković, koja je poslala javnu poruku svog suprugu.

printscreen

Zauvek uz tebe, amore”, napisala je Jelena svom suprugu u komentarima na Instagramu, ispod njegove objave izvinjenja.

Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno”, rekao je Đoković nakon diskvalifikacije i dodao:

Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.”

 Poruke podrške dobio je i od holivudskog glumca Džejmija Foksa.

Glumac je komentarisao Novakovu fotografiju na Instagramu, napisavši kratko – “Glavu goru, brate.”