“SVETI NIKOLA BI HTEO DA PIONIR BUDE PUN”: Trinkijeri pozvao “Grobare” da pomognu ekipi u borbi za TOP 16

Trener košarkaša Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u narednu fazu takmičenja Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu.

Beta

– Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas – rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

– Turk Telekom ima fantastične igrače i biće favoriti protiv nas. Zato nam je potrebna velika podrška navijača, kako bismo uspeli da napravimo iznenađenje. Znam da je sreda poseban dan i da je tada velika slava, ali i pored toga se nadam punoj hali. Uveren sam da bi Sveti Nikola hteo da “Pionir” bude pun – rekao je Trinkijeri.

Partizan sutra od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se večeras sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija. Uz pobedu protiv turskog tima, crno-belima je za prolaz u narednu fazu potrebno da se poklope rezultati u preostale dve utakmice.

– Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo – rekao je Džok Lendejl.

Partizan je saopštio da je od Evrolige stigla nova kazna od 2.500 evra zbog bacanja papirnih rolni na meču protiv ASVEL-a.